Over ons

Jullie hosts!

Wij zijn Fred en Irma. In 2007 vertrokken we naar Piemonte om vakantiecomplex I Muri te starten. Dat is gelukt en nog steeds werken we met veel plezier aan onze droom.

Fred heeft vele talenten en is de drijvende kracht achter de uiterlijke ontwikkeling van I Muri. Hij is een echte aanpakker en heeft eigenhandig de appartementen door de tijd heen verbouwd. Met zijn creatieve geest bedenkt hij de mooiste ideeën maakt hij ons paradijs steeds weer mooier en completer. Daarnaast is hij een geweldige gastheer, voelt zijn gasten aan en met humor maakt hij elk verblijf tot een feest.

Irma is de perfecte aanvulling op Fred en bestiert de planning, receptie en reserveringen. Ze heeft toerisme gestudeerd en heeft veel ervaring in organisatie en planning. Al vele jaren organiseert ze business retreats volgens een All inclusive concept en heeft verschillende retreat planners opgeleid. Ze organiseert en regelt alles tot in de puntjes en gaat net die stap verder om het haar gasten naar de zin te maken.

Jullie trouwlocatie!

I Muri is een kleinschalig vakantie charme resort.
We bieden genoeg luxe voor een prettig verblijf, maar zijn niet ‘over the top’ chique.
Dit creëert een intieme en prettige sfeer waar alle gasten zich snel bij thuis voelen.

Op het terrein staat het hoofdgebouw – de oude cascina – met vier ruime appartementen. Alle appartementen hebben twee slaapkamers en bieden plaats voor 5 – 6 personen. Naast het hoofdgebouw vind je een chalet en een stacaravan beiden eveneens met twee slaapkamers en plaats voor vier personen.

Midden in het groene veld van het park ligt het grote zwembad met zonneterras en overkapping. Jullie gezelschap is van harte welkom om hier de warme uren van de dag door te brengen en te genieten van wat relax tijd. Naast het zwembad ligt een kleine bar en tegenover het zwembad ligt nog een terras, het pizza piazza, bij de pizza-oven.

Voor de bruiloft staat het park geheel exclusief tot jullie beschikking. Jullie krijgen onbeperkt toegang tot de ruime accommodaties met plaats voor 30 personen, het zwembad en alle andere voorzieningen.

De maaltijden serveren we bij het pizza piazza en de feestavond vieren we onder de overkapping van het zwembad, want een bruiloftsfeest in de open lucht is uiteraard de ultieme beleving.

Mocht het door weersomstandigheden nodig zijn, dan verplaatsen we het feest naar de sfeervolle Cantina met gewelfd plafond voor een onvergetelijke herinnering. Uiteraard kunnen jullie er ook altijd voor kiezen om het feest in de Cantina te vieren.

nl_NL