Meer informatie?
Vraag nu de brochure aan!

Trouwen in Italië, een droom waarvan veel mensen denken, dat die niet voor hen is weggelegd. Wij hebben een mooi aanbod waarmee die prachtige Italiaanse bruiloft binnen handbereik ligt.

We nodigen je van harte uit de brochure hieronder te downloaden en even weg te dromen bij wat er allemaal mogelijk is. Wanneer er vragen zijn, helpen we jullie graag verder.

De brochure is er in twee varianten: speciaal voor aanstaande bruidsparen en een versie voor weddingplanners.

Brochure voor aanstaande bruidsparen

Brochure voor weddingplanners

Bruidspaar Henk en Armanda:

Al een aantal jaren komen met veel liefde naar Italie. Toen in december 2021 de grote vraag kwam “Wil je met mij trouwen?” wilden we onderzoeken of het haalbaar zou zijn om onze droom uit te laten komen. “The Italian wedding”, een weekend vol liefde met vrienden & familie. En onze liefde voor Italie met hun delen. 

Online kwamen we in contact met Fred & Irma van I Muri. Het contact verliep snel en soepel, een kennismaking in Nederland volgde. Onze uitgangspunten waren:

  • laagdrempelig, een plek waar zowel jong als oud zich prettig en welkom voelt
  • prachtige heuvel/bergachtige omgeving om (in de omgeving) te trouwen
  • restaurant in de omgeving met heerlijke (lokale) gerechten
  • lange tafels met lichtjes
  • ontspannen pizza avond
  • zwembad
  • overnachtingsmogelijkheden voor ons en de gasten

Op 3 juni 2023 zijn wij getrouwd bij I Muri, en alle bovenstaande punten hebben wij dik kunnen afstrepen!

We hebben een magisch weekend vol liefde, familie en vriendschap gehad. Fred & Irma verstaan hun vak, het ontzorgen van hun gasten. Ze denken overal in mee, hebben ontzettend veel contacten in de omgeving (leveranciers) en bij I Muri voelt iedereen zich thuis. Wij, en onze gasten, hebben herinneringen voor het leven gemaakt! ❤️

Quote van één van de gasten “Het was fantastisch, ik/wij hebben werkelijk niks hoeven doen (nog geen kopje op hoeven ruimen). Alleen maar genieten en de liefde vieren.”

Ria Kuiper-Andrea (BABS)

Op 3 juni 2023 mocht ik in Piemonte het huwelijk van Henk en Armanda voltrekken. Zij hielden de ceremonie in een prachtige wijngaard, het grote feest en de overnachtingen en de ontbijtjes en lunches vonden plaats bij I Muri.

Gastheer Fred en gastvrouw Irma zorgden voor een allerhartelijkste ontvangst. Wat een aardige mensen, wat een vriendelijkheid en wat een gastvrijheid. Zij liepen werkelijk het vuur uit hun sloffen om het iedereen naar de zin te maken. Ondanks alle drukte hadden we af en toe ook nog even de tijd om dingen op elkaar af te stemmen en uit te wisselen. Het ontbijt smaakte prima, de omgeving is werkelijk meer dan prachtig en het is een gebied waar heel veel te zien en te beleven valt. Heerlijke wijnen in overvloed.

Irma en Fred zijn de smaakmakers voor de bruiloft. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ze maken het in orde. De setting van het avondfeest was super romantisch!

Natuurlijk wil ik daar graag nog eens naar toe voor een ceremonie en alles daar omheen.
Mijn advies? Bespreek je wensen met Fred en Irma en laat hen jullie bruiloft verzorgen. Succes verzekerd!

nl_NL